Global Property Guide

Financial Information for the Residential Property Buyer

House

Full Description

Amazing Villa totally renewed and located in Vila do Conde, next to the beach.

This Villa was submitted to a rigorous recovery project, obeying a careful process of renovation and updating.

The project respected the original design, like the street facade, translating a strong personality, robustness, originality and rusticity.

This Villa is designed for people who are looking for the ideal place to live, offering a central location which simultaneously provides a high level of comfort in an atmosphere of charm and tranquility.

Basement: rustic kitchen with industrial equipment, wine cellar, event hall with access to the courtyard, barbecue, table and benches in stone. An excellent space for outdoor activities namely lunches and moments of relaxation with family and friends!

Ground floor: lounge with sitting and reading area, cinema hall, furnished and equipped kitchen, dining room, bathroom.

1st floor: two suites with built-in closets, plus two bedrooms with wardrobes and 3 bathrooms.

2nd floor: divided into two spaces, a common area that could be used as a recreation space and a "mezzanine" that could be a space thought for you!

Other features: Garage with a capacity for approximately eight cars. Central heating, air conditioning and sound system. Laundry furnished and equipped.

To visit this property or gather more information, do not hesitate to contact your real estate consultant.

Note: To better identify this property, please refer to the respective ID number and in case of a visit schedule, be accompanied by an identification document. Thank you!

Key Information

Property ID: 34228956
Location: Portugal, Porto, Vila do Conde, Vila do Conde
Categories:
  • House
  • House
Bedrooms: 0
Bathrooms: 5
Price:
  • £810,792
  • €900,000
  • $1,002,240
Short Description:

Amazing Villa totally renewed and located in Vila do Conde, next to the beach.This Villa was submitted to a rigorous recovery project, obeying a careful process of renovation and updating.The project respected the original design, like the street facade,